Menu Sluiten

Broodverbeteraars

Samen met onze klanten zijn wij steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden in de wereld van brood en banket.

Koninklijke Zeelandia Groep

De Koninklijke Zeelandia Groep is een zelfstandige internationale producent van ingrediënten voor brood- en banketbakkerijen. De hoofdvestiging is in Zierikzee, waar ongeveer 430 medewerkers werkzaam zijn. In totaal (internationaal) werken bij Zeelandia ruim 3200 mensen.

Samen met onze klanten zijn wij steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden in de wereld van brood en banket. Door anders te denken, bieden wij inventieve oplossingen om bakkers succesvoller te maken. We inspireren onze klanten met hoogwaardige ingrediënten en manieren om beter te bakken, te managen en te verkopen.

Onze producten:

Opgericht in 1900 door de Nederlandse familie Doeleman, is Zeelandia uitgegroeid tot een wereldwijde speler op de markt van bakkerijgrondstoffen. Vandaag de dag ontwikkelen ruim 3200 toegewijde medewerkers wereldwijd producten die aansluiten op de lokale smaak en behoeften in circa 100 landen. Onze producten vinden daarmee hun weg naar ambachtelijke en industriële bakkers, alsook de retail, horeca en foodservice sectoren.

Duurzaamheid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vormt de kern van ons bedrijf. Het is onze ambitie om met klanten, consumenten, leveranciers, medewerkers en andere belanghebbenden de dialoog aan te gaan en te versterken; over hoe Zeelandia haar steentje kan bijdragen. Na een uitgebreid stakeholder onderzoek hebben we hier vier MVO-gebieden geïdentificeerd waarop we denken dat we de meest betekenisvolle impact kunnen hebben.

Contact

Op onze contactpagina vind je al onze adres- contact- en zakelijke gegevens. Je kunt hier ook terecht als je hulp nodig hebt en of een vraag hebt over bijvoorbeeld je bestelling. We helpen je graag! Bellen met onze klantenservice kan via 03 354 20 68 of stuur een e-mail naar klantenservice

Brood, een van de oudste en meest geconsumeerde voedingsmiddelen ter wereld, heeft in de loop der jaren veel evoluties doorgemaakt. Tijdens dit proces zijn er diverse technieken en innovaties geïntroduceerd, waaronder broodverbeteraars. Maar wat zijn broodverbeteraars precies en waarom zijn ze zo belangrijk in de moderne bakwereld?

Broodverbeteraars zijn speciale additieven die worden gebruikt om de kwaliteit, textuur en houdbaarheid van brood te verbeteren. Ze dragen bij aan een betere consistentie, een aantrekkelijke korst en een zachte kruimel. De Koninklijke Zeelandia Groep, een prominente naam in de wereld van brood- en banketingrediënten, heeft de wereld van broodverbeteraars verder uitgediept. Deze zelfstandige internationale producent staat bekend om hun continue zoektocht.

More info

tags: Advies Bakkerijbenodigdheden – Bakkerijgrondstoffen – Biscuit – Biscuit Mix – Broodverbeteraars – 

Wenst u meer info over broodverbeteraars kijk dan vlug op https://www.zeelandia.be/nl | Broodverbeteraars

Brood | Banket | Brood En Banket | Bakkerij | Biscuitmixen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Broodverbeteraars

over ons contact producten grondstoffen basisgrondstoffen premixen smeermiddelen en olie broodverbeteraars halffabricaten zuivel diepvriesproducten patisserie viennoiserie halffabricaten brood snacks confiserie frisdranken verpakking en materialen catalogus merken nieuws toggle menu producten grondstoffen basisgrondstoffen premixen smeermiddelen en olie broodverbeteraars halffabricaten zuivel diepvriesproducten patisserie viennoiserie halffabricaten brood snacks confiserie frisdranken verpakking en materialen catalogus merken nieuws over ons contact home gt grondstoffen gt broodverbeteraars broodverbeteraars voor perfect gebakken brood je klanten elke ochtend weer blij maken met een heerlijk krokant brood voeg broodverbeteraars toe aan je deeg en creer het lekkerste brood van de streek broodverbeteraars zijn zeer gewaardeerd Bij groothandel v.

.

login nl fr instant yeast website producten broodverbeteraars desems mixen amp premixen gist opslag amp dosering ik zoek baking center recepten inspiratie jobs ik ben particuliere thuisbakker broodverbeteraars croustilis fresh croustilis luxe croustilis plus croustilis volkoren integral croustilis rouge croustilis meesterlijk zacht kleinbrood pulso pain minute fresh concept pulso pain minute frozen concept pulso biorganic sweet dough pulso biorganic bread pulso rouge pulso xtendlife pulso wrap flex pulso viennoiserie pulso tradition pulso flat bread gustal bakers bonus rs desems livendo levalys livendo crme de levain levain de bl dur livendo droge desems mixen amp premixen starbake baguette royal starbake multi finesse starbake fiber energy gist bruggeman kastalia bru.

Het laatste nieuws over Broodverbeteraars

skip to content zoeken naar bakkerijovens bakkerijmachines varia referenties contact zoeken naar bakkerijovens bakkerijmachines varia referenties contact madies boerenbrood gallery madies boerenbrood referenties rotatieovens madies boerenbrood x rotor zucchelli opstart x vloeroven https madiesboerenbrood.be madies boerenbroodconvext jiminis gallery jiminis referenties jiminis in parijs bij jimini s worden er in onze ovens insecten gebakken op lage temperatuur. Dat is eens iets anders dan brood. En in de rijskast worden ze gedroogd. https www.jiminis.com jiminisconvext la fournaise hybride oven gallery la fournaise hybride oven referenties la fournaise hybride oven hybride heteluchtoven la fournaise is een artisanale bakkerij in maubeuge waar wij een hybride heteluchtoven van zucchelli plaatsten Het voorruitzicht van broodverbeteraars De onderste twee verdiepen zijn gasgestookt en het bovenste verdiep is elektrisch. Op die manier kan de bakker in het bovenste verdiep op een andere temperatuur bakken terwijl dit verdiep toch voor een gedeelte opwarmt door de ….