Menu Sluiten

Brood Met Bijzondere Eigenschappen

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in Belgiƫ kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Lekker werken aan je weerstand

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt, is een belangrijke leverancier van vitamine D. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden.

Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak! Bovenop alle andere vitamines, bulkt het Vikorn Volkoren Brood van de vitamine D. Met 100 gram Vikorn heb je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid (ADH) te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand, met smaak!

Vikorn Volkoren is niet alleen een smaakvol, voedzaam en evenwichtig product (met een Nutri-Score A), maar ook een 100% plantaardig brood! Elke smakelijke hap, goed voor jou en de planeet.

Waar koop ik Vikorn Volkoren?

Vikorn Volkoren is exclusief te koop via de ambachtelijke bakker en niet via de supermarkt. Hier vind je eenvoudig een Vikorn Volkoren-bakker bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over Vikorn Volkoren? Richt ze dan gerust tot jouw bakker of neem eenvoudig contact op met Zeelandia via het contactformulier.

92445149244514

More info

tags: Brood Met Vitamines – Grondstoffen Volkoren Brood – Lekker Volkoren Brood – Meergranenbrood – Vikorn Volkoren – 

Wenst u meer info over brood met bijzondere eigenschappen kijk dan vlug op https://vikorn.be | Brood Met Bijzondere Eigenschappen

Gezondheid | Voeding | Brood | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Brood met bijzondere eigenschappen

homepagina informatie compost producten compostextractors composttheepakketten compostkeerders divers granen en quinoa media agenda contact franais infobiocompost.be homepagina informatie compost producten compostextractors composttheepakketten compostkeerders divers granen en quinoa media agenda contact franais homepagina informatie compost producten compostextractors composttheepakketten compostkeerders divers granen en quinoa media agenda contact franais granen en quinoa home granen en quinoa op onze bioboerderij humus in zulte telen wij oerspelt rogge quinoa en vlinderbloemigen. alle gezonde voeding begint bij een gezonde bodem met veel humus. zo wordt ons voedsel terug een levensmiddel. Voor alle bestellingen kan je mailen naar benedicteverselehotmail.com of bellen naar oerspelt wij telen oerspelt van het ras ebners rotkorn en roter tiroler op een natuurlijke en biologische wijze. Dit is een van oudsher genetisch zuiver speltras dat op geheel natuurlijke wijze verbouwd .

onze website is niet geoptimaliseerd voor uw browser. Voor de beste gebruikerservaring adviseren wij u een andere browserversie te installeren. Upgrade hier uw browser brood met bijzondere eigenschappen zijn vaak veelgevraagd Sluiten inspiratie masterclasses groothandels inloggen klant worden over hanos folders nieuwsbrief masterclasses onze partners onze partners formules en concepten distrivers ebo van den bor fourcroy nederland gastro loods jan van as versvishandel kaja studio senses van der zee horecaslager van gestel grootkeukentechniek hanos kerstpakketten inspiratie klantenservice inloggen nl talen nederlands deutsch franais english groothandels vind uw groothandel assortiment zoeken klant wordenregistreer u vandaag acties agf agf agf aardappelproducten aardappelen aardappelpuree aardappelspecialiteiten frites meer… Champignons overige champignons en paddenstoelen champignons champignons gesneden paddenstoelen truffels meer… Fruit citrusfruit exotisch fruit hard fruit zacht fruit steenfruit fruit bewerkt meer… Groent.

Kennisbank over Brood met bijzondere eigenschappen

home bedrijfsprofiel kwaliteit contact route home spelt een authentiek verhaal ldquospeltrdquo is niet alleen de naam van het molenaarsbedrijf spelt bakkerijproducten nv het is ook de familienaam van de eigenaars van de firma meer info bekijken over brood met bijzondere eigenschappen Geen wonder dat zij zich verbonden voelen met het oergraan ldquospeltrdquo. Was het spelt door de jaren in de vergetelheid geraakt door de terechte aandacht voor gezonde voeding is het spelt weer volop onder de aandacht. Terecht trouwens speltbloem en ndashmeel is zondermeer een gezondmaker en ndashhouder en dus een terechte aanwinst voor bakker en de consument. Bij spelt bakkerijproducten nv zit je dus bij de juiste molenaar. Spelt het oergraan uit de bronstijd heeft eigenschappen waar de meeste voedingsmiddelen het alleen maar om kunnen benijden spelt is gezond voor lichaam eacuten geest houdt fit past in de gastronomische tendens en is van nature een eko.