Menu Sluiten

Volkoren Meergranenbrood Met Zonnebloempitten

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in Belgiƫ kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Lekker werken aan je weerstand

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt, is een belangrijke leverancier van vitamine D. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden.

Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak! Bovenop alle andere vitamines, bulkt het Vikorn Volkoren Brood van de vitamine D. Met 100 gram Vikorn heb je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid (ADH) te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand, met smaak!

Vikorn Volkoren is niet alleen een smaakvol, voedzaam en evenwichtig product (met een Nutri-Score A), maar ook een 100% plantaardig brood! Elke smakelijke hap, goed voor jou en de planeet.

Waar koop ik Vikorn Volkoren?

Vikorn Volkoren is exclusief te koop via de ambachtelijke bakker en niet via de supermarkt. Hier vind je eenvoudig een Vikorn Volkoren-bakker bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over Vikorn Volkoren? Richt ze dan gerust tot jouw bakker of neem eenvoudig contact op met Zeelandia via het contactformulier.

92445149244514

More info

tags: Brood Met Vitamines – Grondstoffen Volkoren Brood – Lekker Volkoren Brood – Meergranenbrood – Vikorn Volkoren – 

Wenst u meer info over volkoren meergranenbrood met zonnebloempitten kijk dan vlug op https://vikorn.be | Volkoren Meergranenbrood Met Zonnebloempitten

Gezondheid | Brood | Voeding | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Volkoren meergranenbrood met zonnebloempitten

ga naar inhoud zoeken naar home geschiedenis producten professioneel particulier galerij contact producten professioneel overzicht van al onze producten producten professioneeladmint professioneel voor onze professionele klanten bieden wij producten van de hoogste kwaliteit. Wij leveren onze producten in bulk of in zakken tot aan uw deur. Technische fiches nodig vraag hier uw technische fiche aan. Tarwe bloemsoorten oo tarwe van inlandse oorsprong standaard bloemsoort specifiek voor biscuiterie kan gebruikt worden als strooibloem ooov tarwe van inlandse europese oorsprong aangewezen voor bakkerijen kleingoed en patisserie exv de betere bloemsoort met hoger eiwitgehalte ook geschikt voor bakken van pistolets exv de betere bloemsoort met een nog hoger eiwitgehalte exv de betere bloemsoort met een eiwitgehalte van minimum eveneens uitermate geschikt voor pistolets speciale bloemsoorten p croc mix voor pistolets griesmeel zeer fijn durum.

infobakeperformance.be home producten nieuws amp acties over ons kwaliteit contact licht meergranen wij hebben een groot assortiment licht tot middel donkere meergranenmixen volkoren meergranenbrood met zonnebloempitten zijn in trek U kunt kiezen uit mixen verrijkt met vitaminen zoals vipani vitagrano vitaly vita korn goudklompje . Tevens kunnen wij onze proty breadmix aanbieden deze mix zit boordevol zadeneiwitten. Daarenboven hebben we mixen op basis van pompoenpitten zonnebloempitten enz. Allemaal smaakvolle en voedzame broodmixen. Wij ontwikkelen ook op vraag van de klant en voorzien privat labels. Aarzel dus niet om ons hierover te contacteren granen type d zz kg art nr. d art nr Toekomstmogelijkheden volkoren meergranenbrood met zonnebloempitten Beko licht meergranen brood. Zeer rijk aan zaden en granen. Download receptuur vragen over dit product boeren havermix sterk zz kg art nr. art nr. Beko licht meergranenbrood zeer rijk aan haver haver is zeer rijk aan proteiumlne en onverzadigde vetten en bevat natuurlijke vitaminen a b.

Inlichtingen over Volkoren meergranenbrood met zonnebloempitten

home tuin hobbycenter daems producten promoties contact terug ingredinten bakbenodigdheden amp taart versiering om heerlijk te bakken ontdek ons smaakvolle aanbod van verschillende soorten verse bloem meel allinmixen en taart versiering om de heerlijk te bakken. Samen met onze bakbenodigdheden hebt u alles in huis om de lekkerste en mooiste broden taarten en gebakjes te maken bloem allinmixen bakmaterialen versieringen smaakvolle bloem amp allinmixen maak kennis met onze verschillende smaakvolle soorten bloem die we altijd in huis hebben. Komt er een nieuwe soort bij dan stellen wij die ook graag aan de klant voor. Kom langs in onze winkel probeer onze bloemsoorten en allinmixen. Het zal u zeker in de smaak vallen onze ingredinten om te bakken edelwit tarwebloem trigo licht grof bruin brood volkoren volkoren donker en mals kruim artipan.