Menu Sluiten

Gezond Volkorenbrood

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in Belgiƫ kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Lekker werken aan je weerstand

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt, is een belangrijke leverancier van vitamine D. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden.

Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak! Bovenop alle andere vitamines, bulkt het Vikorn Volkoren Brood van de vitamine D. Met 100 gram Vikorn heb je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid (ADH) te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand, met smaak!

Vikorn Volkoren is niet alleen een smaakvol, voedzaam en evenwichtig product (met een Nutri-Score A), maar ook een 100% plantaardig brood! Elke smakelijke hap, goed voor jou en de planeet.

Waar koop ik Vikorn Volkoren?

Vikorn Volkoren is exclusief te koop via de ambachtelijke bakker en niet via de supermarkt. Hier vind je eenvoudig een Vikorn Volkoren-bakker bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over Vikorn Volkoren? Richt ze dan gerust tot jouw bakker of neem eenvoudig contact op met Zeelandia via het contactformulier.

92445149244514

More info

tags: Volkoren Brood – Grondstoffen Volkoren Brood – Lekker Volkoren Brood – Volkorenbrood Kopen – Volkoren Meergranenbrood – 

Wenst u meer info over gezond volkorenbrood kijk dan vlug op https://vikorn.be | Gezond Volkorenbrood

Brood | Voeding | Gezondheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gezond volkorenbrood

bodystyling slank vitaal en gezond. Home methode traject tarieven vestigingen bodystyling app gratis kennismaking proefpakket voor sep zo maak je een gezonde lunchbox voor je kroost wil je je kinderen naar school sturen met een goed gevulde en gezonde brooddoos maar zijn die boterhammen met choco soms net iets gemakkelijker in die drukke ochtendrush met deze vier tips trekt je kroost schoolwaarts met een gezonde n bovenal lekkere lunch. Kies voor volle graanproducten. Ga in plaats voor wit brood voor volkorenbrood of bruine graanproducten. Ook als je wil variren met wraps pasta of rijst kan je kiezen voor een volkoren versie. Varieer met plantaardig beleg. Gezondere keuzes voor beleg dan bijvoorbeeld bepaalde vleeswaren choco of confituur zijn fruit zoals banaan aardbeien of perzik. Ook notenpasta s of groentespreads zijn er in heel wat varianten gezond volkorenbrood maatwerk Beleg bijvoorbeeld ook eens een boterham met een roereitje of gar.

jemm.be open menu home dochters blog contact jemm.be close menu home dochters blog contact blog tips om gezond en snel af te vallen snel een crashdieet inplannen om nog even snel een summerbody te kweken is een slecht idee. Afvallen doe je namelijk op een gezonde en geleidelijke manier. Hieronder geven wij vijf tips waardoor je gezond maar snel kunt afvallen. sla geen maaltijden over belangrijk is om zes maaltijden per dag te eten drie hoofdmaaltijden en drie gezonde tussendoortjes. Maaltijden overslaan is allesbehalve een goed idee omdat je dan gegarandeerd gaat beginnen met snacken. Ook is het zelfs ongezond om een maaltijd over te slaan. Wanneer je op vaste tijdstippen eet heb je meer controle over je eetpatroon. veel water drinken water drinken bevordert de stofwisseling en helpt bij het verbranden van vet De vergoeding voor gezond volkorenbrood In vetcellen zitten giftstoffen die vrijkomen wanneer je afvalt. Deze sto.

Sterke info over Gezond volkorenbrood

bread is life home over ons introductie patroba ons verhaal ons team liefdadigheid onze broden assortiment sneetjesbrood afbakbrood voor ditisten gezondheidscharter kwaliteit nieuws jobs contact select pagehomeover ons introductie patroba ons verhaal ons team liefdadigheidonze broden assortiment sneetjesbrood afbakbrood voor ditistengezondheidscharterkwaliteitnieuwsjobscontact gezondheidscharter you are here home gezondheidscharter als fabrikant van een gamma gezondheidsbroden biaform willen we gezondheid promoten zowel bij de consument als op de werkvloer. Een greep uit onze gezonde initiatieven volkoren gezond wij engageren zich om de consument beter kennis te laten maken met volkorenbrood . Ons gamma bevat daarom veel volkorenbroden. volkorenbrood is uitsluitend uit volkorenmeel gemaakt .