Menu Sluiten

Lekker Vikorn Volkoren

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in Belgiƫ kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Lekker werken aan je weerstand

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt, is een belangrijke leverancier van vitamine D. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden.

Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak! Bovenop alle andere vitamines, bulkt het Vikorn Volkoren Brood van de vitamine D. Met 100 gram Vikorn heb je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid (ADH) te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand, met smaak!

Vikorn Volkoren is niet alleen een smaakvol, voedzaam en evenwichtig product (met een Nutri-Score A), maar ook een 100% plantaardig brood! Elke smakelijke hap, goed voor jou en de planeet.

Waar koop ik Vikorn Volkoren?

Vikorn Volkoren is exclusief te koop via de ambachtelijke bakker en niet via de supermarkt. Hier vind je eenvoudig een Vikorn Volkoren-bakker bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over Vikorn Volkoren? Richt ze dan gerust tot jouw bakker of neem eenvoudig contact op met Zeelandia via het contactformulier.

92445149244514

More info

tags: Brood Met Vitamines – Grondstoffen Volkoren Brood – Lekker Volkoren Brood – Meergranenbrood – Vikorn Volkoren – 

Wenst u meer info over lekker vikorn volkoren kijk dan vlug op https://vikorn.be | Lekker Vikorn Volkoren

Gezondheid | Brood | Voeding | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lekker vikorn volkoren

vragen bel ons op we openen bestel vandaag woensdag afhalen online bestellen vragen online bestellen vragen van harte welkom gesloten bestel vandaag woensdag afhalen op deze website vindt u een uitgebreide selectie van ons aanbod lekker vikorn volkoren raming aanvragen Komt het water u bij het zien van zoveel lekkers in de mond of wil u onze altijd verse producten gewoon eens in de winkel komen bekijken spring dan zeker eens binnen wenst u een product te bestellen klik dan op het zwart tekentje. Wanneer een product meerdere opties heeft krijgt u een popup waarin u uw keuze kunt aanduiden. Opgelet je kan maar bestellen tot u de dag voor afhaling behalve op dinsdag kan er niet besteld worden beste klanten zoals reeds vernomen in de media de blijvende prijsstijging van al onze grondstoffen zijn wij tot onze grote spijt nu toch ook echt genoodzaakt om onze prijzen aan te passen en dit vanaf woensdag april… wat wil je bestellen brood pistolets en broodjes koffie.

home vacatures duurzaamheid over ons kwaliteit amp wetgeving recepten nieuws producten faq forum wouters franais nieuwsbrief contact nieuwsbrief contact franais home vacatures duurzaamheid over ons kwaliteit amp wetgeving recepten nieuws producten faq forum wouters de nieuwe klok is er ontdek de nieuwste editie vanht huisblad voor de belgische bakkerij read more nieuw vikorn volkoren. Een lekker vol brood. boordevol vitamines mineralen en vezels. Exclusiefvoor de ambachtelijke bakker leesmeer nieuw maestro cp Het toekomstperspectief van lekker vikorn volkoren De crme de la crme. Voor een heerlijk traditionele kookroom. Leesmeer nieuws vikorn volkoren lees meer jaar zeelandia in legde herman j. Doeleman de grondslag met het product beschuitgelei. lees meer kon. Zeelandia groep neemt wouters nv over lees meer receptinspiratie broodje met spinazie amp spek lees het recept bergamot ampappelmoesgebak lees het recept brood met rode biet lees het recept keepexploring. Sam.

Meer info over Lekker vikorn volkoren

.