Menu Sluiten

Lekker Meergranenbrood

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in Belgiƫ kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Lekker werken aan je weerstand

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt, is een belangrijke leverancier van vitamine D. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden.

Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak! Bovenop alle andere vitamines, bulkt het Vikorn Volkoren Brood van de vitamine D. Met 100 gram Vikorn heb je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid (ADH) te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand, met smaak!

Vikorn Volkoren is niet alleen een smaakvol, voedzaam en evenwichtig product (met een Nutri-Score A), maar ook een 100% plantaardig brood! Elke smakelijke hap, goed voor jou en de planeet.

Waar koop ik Vikorn Volkoren?

Vikorn Volkoren is exclusief te koop via de ambachtelijke bakker en niet via de supermarkt. Hier vind je eenvoudig een Vikorn Volkoren-bakker bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over Vikorn Volkoren? Richt ze dan gerust tot jouw bakker of neem eenvoudig contact op met Zeelandia via het contactformulier.

92445149244514

More info

tags: Brood Met Vitamines – Grondstoffen Volkoren Brood – Lekker Volkoren Brood – Meergranenbrood – Vikorn Volkoren – 

Wenst u meer info over lekker meergranenbrood kijk dan vlug op https://vikorn.be | Lekker Meergranenbrood

Gezondheid | Brood | Voeding | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lekker meergranenbrood

home winkel bestellen vacatures contact winkel alles wat je nodig hebt om te koken feesten en genieten vind je in je ad delhaize diksmuide. Je vindt er alle ingredinten voor een gezellig samenzijn. De zaken die het net iets anders maken zoals gerijpt vlees speciale streekkazen of werk van plaatselijke auteurs springen extra in het oog. bereide gerechtenvisslagerijbakkerijkaasbroodjeswijnadviesgroenten fruit bakkerij terug brood brood en nog meer brood ad delhaize diksmuide verwent iedereen die houdt van brood. Maar liefst soorten in alle soorten en formaten liggen in de afdeling bakkerij op jou te wachten. Meergranenbrood boerenbrood fitnessbrood biospeltbrood hoezo boterhammen zijn saai altijd knappervers op welk moment van de dag je ook langskomt er is al.

home over ons over ons galerij openingsuren producten broodautomaat contact producten contacteer ons tel emailprotected locatie bakkerij joost musen vrijheid hoogstraten be.. Bekijk routemap home producten oneindig veel broodsoorten en een automaat die bereikbaar is niets is zo lekker als vers brood van bij de bakker. En bakkerij joost musen is nog een echte warme bakker de ingredinten en bereidingswijze die wij bij bakkerij joost musen gebruiken zijn uniek en dagvers lekker meergranenbrood zijn in trek Ontdek ons uitgebreid gamma en begin alvast te watertanden ons assortiment brood wit brood bruin brood meergranenbrood donker brood zesgranenbrood zwarte woudbrood waldkorn volkorenbrood synergiebrood spelt hellip andere producten assortiment koffiekoeken worsten.

Wetenswaardigheden over Lekker meergranenbrood

home assortiment brood pistolets patisserie koffiekoeken belegde broodjes antwerpse handjes charcuterie vegan foto s contact openingsuren bestel nu een greep uit het assortiment van patissier warme bakker tjoens uit merksem brood pistolets patisserie … En meer bij warme bakker tjoens uit merksem vind je een heel uitgebreid assortiment brood en banket Een beschouwing over lekker meergranenbrood Naast de traditionele bakkersproducten bieden we in onze bakkerswinkel tevens een diversiteit aan verse nevenproducten aan brood pistolets en andere producten voor een lekker vers ontbijt middagsnacks belegde broodjes tussendoortje sandwich in de hand pistolet op het vuistje verjaardagsfeestje of receptie gevulde reuzenbrood met minibroodjes al dan niet belegd charcuterie amp fijnkost … Maak je keuze… Raquo kies uit meer dan broodsoorten raquo ruim assortiment lekkere taarten raquo verse belegde pistolets bakkerij tjoens levert in heel regio groot antwerpen broden koffiekoeken belegde broodjes pistolets pralines lekker taarten en gebak antwerpse handjes charcuterieprodu.