Menu Sluiten

Aanbod Bruin Meergranenbrood

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in Belgiƫ kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Lekker werken aan je weerstand

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt, is een belangrijke leverancier van vitamine D. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden.

Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak! Bovenop alle andere vitamines, bulkt het Vikorn Volkoren Brood van de vitamine D. Met 100 gram Vikorn heb je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid (ADH) te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand, met smaak!

Vikorn Volkoren is niet alleen een smaakvol, voedzaam en evenwichtig product (met een Nutri-Score A), maar ook een 100% plantaardig brood! Elke smakelijke hap, goed voor jou en de planeet.

Waar koop ik Vikorn Volkoren?

Vikorn Volkoren is exclusief te koop via de ambachtelijke bakker en niet via de supermarkt. Hier vind je eenvoudig een Vikorn Volkoren-bakker bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over Vikorn Volkoren? Richt ze dan gerust tot jouw bakker of neem eenvoudig contact op met Zeelandia via het contactformulier.

92445149244514

More info

tags: Brood Met Vitamines – Grondstoffen Volkoren Brood – Lekker Volkoren Brood – Meergranenbrood – Vikorn Volkoren – 

Wenst u meer info over aanbod bruin meergranenbrood kijk dan vlug op https://vikorn.be | Aanbod Bruin Meergranenbrood

Gezondheid | Brood | Voeding | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod bruin meergranenbrood

home cerexclusief aanmelden registreren wie zijn wij waar we voor staan historiek wat kan ceres voor jou doen wat doen we productie en kwaliteit productieproces bijproducten aanbod bruin meergranenbrood gespecialiseerde bedrijven kwaliteit en kwaliteitscontrole onderzoek en ontwikkeling onze producten assortiment het seizoentje workshops ondersteuning voor de artisanale bakker de warme bakker advies op maat ondernemingsadvies baktechnische ondersteuning ondersteuning voor de industrile klant technische en commercile ondersteuning nieuws boetiek contact help bakker worden bestel cerespecial voorwaarden fr wie zijn we wat doen we assortiment nieuws boetiek contact nl fr bestel cerexclusief cerexclusief aanmelden registreren zoeken www.ceres.be nieuws blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes filter nieuws op filter nieuws op actua inspiratie tips amp tricks ceres nieuws marketing professionals actie amp promotie thema wetgeving het seizoen.

home tuin hobbycenter daems producten promoties contact terug ingredinten bakbenodigdheden amp taart versiering om heerlijk te bakken ontdek ons smaakvolle aanbod van verschillende soorten verse bloem meel allinmixen en taart versiering om de heerlijk te bakken. Samen met onze bakbenodigdheden hebt u alles in huis om de lekkerste en mooiste broden taarten en gebakjes te maken bloem allinmixen bakmaterialen versieringen smaakvolle bloem amp allinmixen maak kennis met onze verschillende smaakvolle soorten bloem die we altijd in huis hebben bekijk ook eens aanbod bruin meergranenbrood Komt er een nieuwe soort bij dan stellen wij die ook graag aan de klant voor. Kom langs in onze winkel probeer onze bloemsoorten en allinmixen. Het zal u zeker in de smaak vallen onze ingredinten om te bakken edelwit tarwebloem trigo licht grof bruin brood volkoren volkoren donker en mals kruim a.

De discipline van Aanbod bruin meergranenbrood

overslaan en naar de inhoud gaan brood pistolets koffiekoeken lunch taart ijs lekkernijen winkels jobs home brood pistolets koffiekoeken lunch taart ijs lekkernijen winkels webshop image image image image ons verhaal proef onze passie wakker worden met een stevig ontbijt een belegd broodje of salade over de middag lekker zoet bij de koffie ons gespecialiseerd team stelt iedere dag hun kennis kunde en creativiteit in dienst van een gevarieerd gamma. ons verhaal sporten voor het goede doel . Voor het goede doel meer… Bb wij leveren aan uw bedrijf. Ontdek alle mogelijkheden… Duurzaam ondernemen gebakken met passie duurzaam verpakt ontdek… Home lunch ons aanbod stopt niet bij het ontbijt kies uit een breed gamma lunch opties belegd broodje frisse salade drankj.