Menu Sluiten

Aanbod Volkorenbrood

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in Belgiƫ kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Lekker werken aan je weerstand

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt, is een belangrijke leverancier van vitamine D. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden.

Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak! Bovenop alle andere vitamines, bulkt het Vikorn Volkoren Brood van de vitamine D. Met 100 gram Vikorn heb je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid (ADH) te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand, met smaak!

Vikorn Volkoren is niet alleen een smaakvol, voedzaam en evenwichtig product (met een Nutri-Score A), maar ook een 100% plantaardig brood! Elke smakelijke hap, goed voor jou en de planeet.

Waar koop ik Vikorn Volkoren?

Vikorn Volkoren is exclusief te koop via de ambachtelijke bakker en niet via de supermarkt. Hier vind je eenvoudig een Vikorn Volkoren-bakker bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over Vikorn Volkoren? Richt ze dan gerust tot jouw bakker of neem eenvoudig contact op met Zeelandia via het contactformulier.

92445149244514

More info

tags: Volkoren Brood – Grondstoffen Volkoren Brood – Lekker Volkoren Brood – Volkorenbrood Kopen – Volkoren Meergranenbrood – 

Wenst u meer info over aanbod volkorenbrood kijk dan vlug op https://vikorn.be | Aanbod Volkorenbrood

Brood | Voeding | Gezondheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod volkorenbrood

bekijk alle hotels kamers ontbijt wellness cbar andromeda seminaries contact boek nu menu andromeda boek nu menu andromeda oostende helios blankenberge continental de panne zeegalm middelkerke excelsior middelkerke burlington oostende oostende blankenberge middelkerke de panne andromeda kamers ontbijt wellness cbar seminaries contact chotels hotels locaties meeting amp events stories jobs over ons contact ontbijt breakfast with a view bij ons staat het ontbijtbuffet centraal. Het enorme aanbod aan lokale en verse producten smaakt nog beter met het unieke zeezicht vanuit onze ontbijtruimte. Geniet van een verse kop koffie of thee met een zicht op het uitgestrekte strand en de zee van oostende. Van tot inbegrepen tijdens uw verblijf een glaasje bubbels vers.

infodemoerbei.com nl fr homepage producten advies winkel webshop faq contact nl fr bio amp natuurvoeding bio kiezen je bent niet alleen de consument is bewuster geworden. De vraag naar biologische voeding is de laatste jaren dan ook flink gestegen. Het belang van gezonde en duurzame voeding is meer dan ooit actueel aanbod volkorenbrood zijn zeer gegeerd Gezonde voeding is essentieel voor het behoud en het bevorderen van de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Eten moet ons ook voldoening schenken door goede smaak en een aangenaam samenzijn. Meer dan ooit moet ook aandacht worden besteed aan een duurzame en milieuvriendelijke voedselproductie en verbruik. De korte keten boer tot bord draagt bij om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Als we allen ons.

Meer informatie over Aanbod volkorenbrood

home gamma brood taart vlaai patisserie pistolet co koffiekoeken worstenbrood belegde broodjes pralines speculaas tips wie zijn we contact broodautomaat bestellen onze broodautomaatmeacuteeacuter dan brood opgelet onze broodautomaat staat vanaf heden in de gevel van onze winkel behalve het klassieke aanbod van wit grof en volkoren brood kan u ook waldkorn en meergranen broden verkrijgen uit de broodautomaat. Daarnaast zullen wij in de automaat ook onze andere producten aanbieden. Nieuw korenbloem brood zakje sint speculaas dag oud brood gt euro vervolgens blijven verkrijgbaar zakje met dubbel worstenbroden zakje met curryrollen zakje met sandwiches appelcake van personen alle producten worden dagelijks vers in de automaat gebracht. Kijk regelmatig eens naar het aanbod van onze automaat seizoensafhankelijk sint speculaas aardbeien … Voel je vrij om contact met ons op te nemen. We zijn altijd bereid om u te helpen Enige opheldering over aanbod volkorenbrood Online bestellen adres kloosterstraat oostmalle tel infobakkerijdekorenbloem.be btw be .. Vol.