Menu Sluiten

Ontdek Vikorn Volkoren

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in Belgiƫ kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Lekker werken aan je weerstand

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt, is een belangrijke leverancier van vitamine D. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden.

Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak! Bovenop alle andere vitamines, bulkt het Vikorn Volkoren Brood van de vitamine D. Met 100 gram Vikorn heb je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid (ADH) te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand, met smaak!

Vikorn Volkoren is niet alleen een smaakvol, voedzaam en evenwichtig product (met een Nutri-Score A), maar ook een 100% plantaardig brood! Elke smakelijke hap, goed voor jou en de planeet.

Waar koop ik Vikorn Volkoren?

Vikorn Volkoren is exclusief te koop via de ambachtelijke bakker en niet via de supermarkt. Hier vind je eenvoudig een Vikorn Volkoren-bakker bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over Vikorn Volkoren? Richt ze dan gerust tot jouw bakker of neem eenvoudig contact op met Zeelandia via het contactformulier.

92445149244514

More info

tags: Brood Met Vitamines – Grondstoffen Volkoren Brood – Lekker Volkoren Brood – Meergranenbrood – Vikorn Volkoren – 

Wenst u meer info over ontdek vikorn volkoren kijk dan vlug op https://vikorn.be | Ontdek Vikorn Volkoren

Voeding | Gezondheid | Brood | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ontdek vikorn volkoren

home vacatures duurzaamheid over ons kwaliteit amp wetgeving recepten nieuws producten wouters backtoschool franais nieuwsbrief contact nieuwsbrief contact franais home vacatures duurzaamheid over ons kwaliteit amp wetgeving recepten nieuws producten wouters backtoschool backtoschool voor vele kinderen nog heel wat kampdagen en vakantienachten verwijderd maar september is traditioneel de dag waarop de brooddoos terug zijn intrede maakt aan de ontbijttafel. Het uitgelezen moment om als bakker deze gelukstrommel te voorzien van een aantal lekkernijen. Een voedzaam vikorn volkoren brood in de middag een lekker plakje cake tijdens de speeltijd en een wafel als vieruurtje voor de kleine honger. Bij zeelandia weten we dat lekkers van bij de bakker de rode draad is in een geslaagde schooldag en daarom lanceren we ons backtoschool pakket ontdek vikorn volkoren schatting aanvragen Op onze website vind je vanaf vandaag heel wat recepten amp producten terug met het backtoschool label. Ideaal om uw assortiment volledi.

skip to main content facebook instagram een smakelijke hap goed voor jou en de planeet nederlands frans zoek een vikorn volkorenbakker bij jou in de buurt gtgt lekker werken aan je weerstand meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt is een belangrijke leverancier van vitamine d. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden. Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak bovenop alle andere vitamines bulkt het vikorn volkoren brood van de vitamine d. Met gram vikorn heb je al procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid adh te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand met smaak vikorn volkoren is niet alleen een smaakvol voedzaam en evenwichtig product met een nutriscore a maar ook een plantaardig brood elke smakelijke hap goed voor jou en de planeet wat bedoelen we met ontdek vikorn volkoren Zo bijzonder lekker is vik.

Gegevens over Ontdek vikorn volkoren

.